Picture
Mama mi už od malička hovorievala, aby som chodila oblečená stále v čistom a to predovšetkým spodné prádlo. Čisté a nepotrhané. Vravievala „nikdy nevieš, čo sa ti stane a kde sa ocitneš a budeš sa musieť vyzliecť“ a ešte dodala „aby si sa nikdy nemusela hanbiť napríklad v nemocnici“. Od malička si teda dávam naozaj záležať na tom, aby som mala kvalitné, čisté a nepotrhané spodné prádlo. Mala pravdu, pravdaže.

Ako žene, samozrejme, mi neprekáža chodiť nakupovať, ale čo sa týka spodného prádla, uprednostňujem internetový obchod. Tovar si prezriem na stránke a vyskúšať si ho môžem v pohodlí môjho domova. Pred rokom som si našla na internete stránku Emanuela, ktorá ponúka široký výber, erotické spodní prádlo pre ženy, kojíci podprsenky či materské podprsenky, ďalej pre mužov aj deti. Okrem spodného prádla klasického, materského a prádla pre tehotné ženy, termo prádla, športové podprsenky aj erotické prádlo, ponúkajú tiež pyžamá, župany,  plavky, ponožky, dáždniky, rôzne zaujímavé kostýmy pre zábavu a rôzne iné doplnky. Dnes som už stála zákazníčka a veľmi spokojná.

Nakupujem na stránke Emanuela nielen  pre seba ale aj pre svoje deti, pre môjho muža (majú aj pánske tangá) a niekedy aj darčeky pre moje priateľky. Veľmi rada som o internetovom obchode Emanuela povedala svojej mame, a dnes sa už aj ona rada poteší pekným a kvalitným spodným prádlom a za skvelú cenu. A keďže je dovoz zdarma, ak si objednám nad sumu 2000 korún, tak si niekedy urobíme s mamou spolu. Počas toho roka, ako využívam tento internetový obchod, som tiež využila niekoľko výborných zliav a akcií a kúpila si spodné prádlo vo výpredajových cenách. Neváham odporučiť prádlo Emanuela nikomu. Mladým, starším, ženám, mužom, aj tým odvážnejším. 





Leave a Reply.